Ajánló

10 NYÁRI TÁBOR a BellaGirl ajánlásával

írta: BellaGirl

Hamarosan beköszönt a nyár, és már biztosan arról ábrándozol, milyen programokkal tarkítsd a vakációs napjaidat. Jobbnál jobb táborok kínálnak tartalmas időtöltést a nyárra, lehetetlen lenne mindet felsorolni. Mi most arra vállalkoztunk, hogy egy csokorba szedjük azt a 10 ottalvós tábort, ahol garantáltan egy megértő, szeretetteljes közösségben életre szóló élményekre tehetsz szert.

 • PURE FASHION NYÁRI TÁBOR

A keresztény értékrendet képviselő Pure Fashion Alapítvány célja teret, eszközöket és megtartó közösséget nyújtani a fiatalok számára helyi, regionális, illetve országos szinten egyaránt annak érdekében, hogy felfedezhessék női/férfi hivatásuk szépségét és az azzal járó felelősségüket is a társadalomban.

PURE FASHION NYÁRI TÁBOR 2017

A Pure Fashion idén nyáron június 20-24-ig  Balatonföldvárra szervezi táborát. Szeretettel várják azoknak a 14-17 éves lányoknak a jelentkezését, akik szívesen csatlakoznak egy aktív, élménydús, pörgős kikapcsolódáshoz!

Téma: kommunikáció

A tábor költsége 30.000 Forint, ami a szállást, az étkezést, a műhelymunkák, az előadások és a szabadidős programok költségét tartalmazza.

Jelentkezés: kapcsolat@purefashion.hu

A létszám betelte után lezárul a jelentkezés, ezért érdemes minél előbb regisztrálni.

Bővebben az alapítványról: purefashion.hu

 1. CHRISTEENS 2K17 TÁBOR

A Christeens egy evangéliumi keresztény tinédzser mozgalom, mely a Magyar Pünkösdi Egyház országos tinédzser missziója. Minden nyáron szerveznek egy hetes táborokat 2-300 fiatallal! Szeretettel várnak minden 13-18 éves tinédzsert, akik szeretik Istent vagy szeretnék Őt megismerni. Ha nyitott vagy a bibliai értékekre, egy jó közösségre és persze szeretnél kikapcsolódni, feltöltődni, lazulni, köztük a helyed!

CHRISTEENS 2K17 TÁBOR

A program reggel 8-tól az egész napon át, majdnem éjfélig tart! A reggeli gondolatébresztő alkalomtól kezdve a csoportfoglalkozáson át számtalan délutáni fakultáció, szeminárium és sport közül választhatsz. A nap csúcspontja az esti fő alkalom, ahol szól hozzánk a biblia és dicsőíthetjük Isten. Ezután változatos levezető programmal zárul a nap (GameZone, 3M).

Részletes programot itt találsz. 

Facebook Galériában több ezer képet láthatsz, de sok-sok videó is segíthet elképzelni a tábori életet.

A TÁBOR FŐ CÉLJA, HOGY MINDENKI NÖVEKEDNI ÉS ERŐSÖDNI TUDJON SZEMÉLYES HITÉLETÉBEN.

A tábornak minden évben van egy központi témája (2017: A Posztolók Cselekedetei!) és van egy kialakult programja, amit színes eseményekkel igyekeznek a szervezők megfűszerezni, például az Imasétával, az RRS-el, 3M-mel vagy éppen a GameZone-al! 

Olvasd át a részletes tábori infókat (helyszín, napi programok, fotók, videók) a menüpontokra kattintva és jelentkezz!

EZT A HETET NEM FOGOD MEGBÁNNI!

Időpont: 2017. július 2-8., Helyszín: Tata, Téma: A Posztolók Cselekedetei

Bővebb információ: hristeens.hu/tabor

 1. SPEAK OUT ANGOLTÁBOR

A tábor szervezője a Fiatalok az Élet Küszöbén keresztény diákszervezet, így a táborban az amerikai, illetve magyar segítők kereszténységgel kapcsolatos véleménye, világnézete megjelenhet a beszélgetésekben. Fontos tudni azonban, hogy nem szükséges kereszténynek lenned ahhoz, hogy részt vegyél a táborban, vagy élvezd a programokat!

Ezen a nyáron amerikai diákokkal tölthetsz egy hetet a Balatonnál egy beszédcentrikus angol táborban! Lehetőséged lesz olyan témákról beszélgetni egy másik kultúrában élő diákokkal, mint pl. a szerelem, a szex, a jövő, a házasság, értékek, életfilozófiák, vagy bármi, ami kapcsolódik az érdeklődési körödhöz.

Kiknek szól a Speak Out?  Olyan 15 és 22 év közötti fiataloknak, akik szeretnék a gyakorlatba ültetni a már meglévő (legalább alapszintű) angol tudásukat. (Ez azért fontos, mert az amerikai diákok egy szót sem tudnak magyarul…)

A Speak Out Keszthelyen lesz, mindössze öt percre a Balatontól. A tábor szombat délután kezdődik, és a következő péntek délelőtt ér véget. Az első étkezés vasárnap reggel, az utolsó pénteken reggel lesz.

A tábor teljes költsége 35.000 Ft. Ez magába foglalja a napi háromszori étkezést öt napon keresztül (és a hatodik napi reggelit) illetve a szállást hat éjszakára.

Bővebb információt a 2017-es táborról ide kattintva tudhatsz meg. Illetve az alábbiakban láthatják a három különböző turnus lehetőséget.

 • július 8. (szombat) – július 14. (péntek)
 • július 15. (szombat) – július 21. (péntek)
 • július 22. (szombat) – július 28. (péntek)

Bővebb információ: fek.hu

 1.  WOL Élet Szava, JAPÁN TÁBOR

A Word of Life nemzetközi protestáns keresztény missziós szervezet, mely a világ közel nyolcvan országában van jelen. Hazai társ szervezete a WOL Élet Szava Magyarország Alapítvány Tóalmáson működik, az egykori Andrássy kastélyban és a körülötte levő parkban. Sokféle szabadidős és sportolási lehetőséget kínálnak vendégeik és táborozók számára. Két kosárpálya, focipálya, fürdőtó, tűzrakóhely, mászófal és drótkötél siklópálya is található a táborban. A táborozók a parkban található pavilonokban laknak, minden pavilonnak van legalább két szobavezetője. Életkortól függően három vagy négy napi étkezést biztosítanak, délelőtt és délután vannak a nyelvórák amerikai nyelvoktatókkal és az edzések kiváló amerikai és magyar edzőkkel, délelőtt és este pedig bibliai jellegű foglalkozások.

WOL Élet Szava, JAPÁN TÁBOR

Az idén is több tábor közül választhatsz:

 • 2017. július 23-29.
  Korcsoport: 12-19 éves korosztály
  Ár: 37 000 Ft
  Program: angol, röplabda, foci, amerikai foci, disc golf
 • 2017. július 30. – augusztus 5.
  Korcsoport: 12-19 éves  korosztály
  Ár: 37 000 Ft
  Program: angol, röplabda, baseball, spanyol
 • 2017. augusztus 6-12.
  Korcsoport: 12-19 éves korosztály
  Ár: 37 000 Ft
  Program: angol, röplabda, baseball, amerikai foci
 • 2017. augusztus 13-19.
  Korcsoport: 12-19 éves korosztály
  Ár: 33 000 Ft
  Program: angol, röplabda, foci, kosárlabda

Bővebben a programokról

 1. VégteleníTini Táborozás egy Új Reményért

A VégteleníTini egy keresztény alapokon nyugvó felekezetközi Ifjúsági Közösség. Minden felekezetből és nem felekezethez tartozó tinik jönnek össze koncertekre, játékos alkalmakra, istentiszteletre, és az év fő eseménye a nyári táboruk. Azokra a tinikre építenek, akik a gyülekezeVégteleníTini Táborozás egy Új Reményérttekben kis létszámba vannak és nem találják a maguk helyét.

A rendezvényeiken való részvétel után a gyülekezetek Jézus szeretetével feltüzelt szívű  fiatalokat kapnak vissza. Aki megtalálja a helyét Isten országában, azok a “helyesek”. Légy te is helyes és ne légy többé helytelen.

Téma: Revolution ONE- Jesus Christ Story

Korhatár: 12 éves kortól

Időpont: 2017. augusztus 6-12.

Helyszín: Gödöllő

Bővebb információ

 1. SZALÓK

Magyarország legnagyobb, több napos, katolikus ifjúsági rendezvénye.

Az Egerhez három kilométerre lévő Egerszalókon 1982-ben rendeztek először ifjúsági találkozót. Ma a rendezvény már országos méretű, sőt régóta, a határainkon túlról is szép számmal érkeznek fiatalok.  A július második szerdáján kezdő, és egészen vasárnapig tartó program, a maga, átlagosan 1500-2000 résztvevőjével, joggal nevezhető Magyarország (jelenleg) legnagyobb katolikus ifjúsági találkozójának. Az Ifjúsági Iroda, és vele együtt az egri és Eger környéki fiatalok 2001-ben kapcsolódtak be az esemény szervezésébe, az akkor már nagy tapasztalattal rendelkező budapesti és miskolci önkéntes-szervezőcsapat mellé.

SZALóK 2017

A festői környezetben elterülő Egerszalók, kiváló lehetőséget nyújt az elmélkedésre, az elcsendesedésre, messze a városok zajától. Az érkező fiatalok az öt nap alatt, az általuk hozott sátrakban laknak, amelyek egy egész sátorvárossá növik ki magukat, egyedi hangulatot teremtve ez által az eseménynek.

A modern keresztény könnyűzenével, és fiatalos lendülettel átszőtt, mégis léleképítő találkozó, a maga sajátos vonásaival visszavonzza azokat, akik egyszer már ellátogattak oda.

A megszokott módon, színvonalas előadásokkal, zenei programokkal, műhelyekkel, kiscsoportos beszélgetésekkel várnak mindenkit a következő Találkozóra!

Időpont: 2017. július 12-16.

Helyszín: Egerszalók

Bővebb információ

 1. KÖSZI Napvető kreatív tábor

A KÖSZI táboszervezői, animátorai mindannyian vallásosak, az evangélikus, katolikus és református felekezetekhez tartoznak. Közel 20 éves tapasztalattal a háta mögött szerveznek gyermek- és ifjúsági táborokat.

Te is vágysz rá, hogy megmutasd eddig nem ismert oldalaidat, ezerféleképpen tanuld meg kifejezni önmagad vagy megcsillogtasd a benned rejlő kreativitást? Táncolj szabadon, bátran fotózz, csapatban készíts klipet és zenélj velünk! Miközben pedig nagyszerű új társaságba keveredsz, fergeteges kalandokat élsz át olyan programokon, mint a Vízi olimpia, a Chefparádé, az éjszakai túra vagy a Mesterkurzus. Strandolással, úszással, aerobic-kal és közös alkotással vár egy felejthetetlen hét, ami igazán csak Tőled lesz jó!

 KÖSZI Napvető kreatív tábor

A KÖSZI Napvető kreatív egy olyan közösségépítő tábor, ahol a fiatalok egy megértő, szeretetteljes közösségben vehetnek részt olyan programokon, amely személyiségüket, tudásukat és kreativitásukat is gazdagítja. Elmélyült kiscsoportos beszélgetések mellett a szellemi és fizikai kreativitás számos területét próbálhatják ki, miközben gondtalanul szórakoznak.

A nem csak elkötelezett, de sokéves tapasztalattal rendelkező animátoraik, táborszervezőik gondoskodnak arról, hogy a fiatalok új barátokra és megértő, szeretetteljes közösségre leljenek a táborok alatt. Céljuk, hogy személyes példamutatás útján a fiatalokkal megismertessék mindazokat az értékeket, amelyeket követendőnek tartanak.

Korosztály: 7-12. osztályosok (2016/2017-es tanévben)

Időpont: 2017. július 16-22

Helyszín: Piliscsaba

Idei téma: Angyalok és démonok

Ősidők óta néz szembe egymással jó és rossz, fény és sötét, fehér és fekete, akár a sakktáblán. Idén nyáron, a KÖSZI Napvető Kreatív táborban szembenézünk a sötét oldallal, még ha az néha éppen mibennünk található is. Megvizsgáljuk, minket mi kísért meg, mi lakozik a gonoszság mögött, hogyan bánjunk az ellenségeinkkel, és hogy mit gondolunk a büntetésről. Tesszük ezt nevetve, táncolva, alkotva, sportolva, énekelve és csapatban játszva, hiszen hisszük, hogy végül győzedelmeskedik a jó. Bevetjük magunkat a sötétbe az Éjszakai túrán, megidézzük a legjobb filmeket a Mozivásznon, fotózunk az Árnyjátékban és főzünk A konyha ördögében. Légy velünk ördögien-angyalian kreatív a KÖSZI Napvető Kreatív táborban!

Költséghozzájárulás, kedvezmények és a technikai részletek pontos leírása a KÖSZI honlapján.

Információ: Tóth Enikő, kapcsolati és operatív munkatárs, Telefon: +36 70 209 3307, E-mail: koszi@koszi.net

 1. TINI LELKES NAPOK 2017

A Lelkes Napok a Katolikus Karizmatikus Megújulás ifjúsági tábora 15-25 évesek számára. Számíthatsz érdekes, interaktív gondolatébresztő délelőttökre, kiscsoportos beszélgetésekre. Délutánonként választhatsz műhelyek, mozgós, sportos, vagy éppen csendes, feltöltődős programok közül. Emellett önkifejezésre, ismerkedésre, mély személyes beszélgetésekre, vagy akár játékra, vetélkedésre is nyílhat lehetőséged. A dicsőítő-közbenjáró imaesteken pedig különösen is jó alkalom kínálkozik arra, hogy találkozz az élő Istennel.

TINI LELKES NAPOK 2017

2017-es Tini Lelkes Napok táborban megismerhetsz egy új világot! Egy világot, amely neked készült, egy országot, amelynek a királya meghívott téged, hogy az ő királyságában örökre boldogan élj. Amely szemet kápráztatóan gyönyörű hely, ahol minden álmod valósággá válik. Talán nem láttad még ezt a világot, de ha szeretnél bepillantást nyerni, gyere el a Tini Lelkes Napokra, várunk szeretettel!

Az idén két Tini Lelkes Napok tábor közül választhatsz:

 • 2017. június 26-29.
  Helyszín: Őrbottyán
  Ár: 18 500 Ft / 17 000 Ft.

ITT JELENTKEZZ!

 • 2017. augusztus 3-6.
  Helyszín: Miskolc
  Ár: 18 500 Ft / 17 000 Ft.

ITT JELENTKEZZ!

Bővebb információ

 1. Szent Rita Tábor

A tábor 1994 óta kerül megrendezésre az újudvari TV-torony tövében. Nevét Szent Ritáról, a lehetetlen kérések védőszentjéről kapta.

Szent Rita Tábor

Vadregényes környezetben szervezett egyházi, ismeretterjesztő, sport, és játék programokkal  garantált az izgalmakkal teli értékes nyári kikapcsolódás. A tábor működését az Újudvari Egyházközség, az Újudvari Faluházért Alapítvány, valamint a környező falvak és magánszemélyek is támogatják. A széleskörű összefogásnak köszönhetően a színvonalas és rendkívül sokszínű program hihetetlenül alacsony részvételi díj mellett várja a vakációzó fiatalokat.

Időpont: 2017. július 21-27.

Helyszín: Újudvar

Korcsoport: 13+ éves korosztály

Bővebb információ

 1. ReStart – REFISZ

A Református Fiatalok Szövetsége (REFISZ) célja, hogy minél többen megismerkedjenek Jézus Krisztussal, ezért olyan programokat és fórumokat szervez, amelyek lehetőségek adnak a Vele való találkozásra. Jézus azt mondja magáról, hogy ő maga az Élet. Az Életben pedig helye van a sportnak, a játéknak, a kirándulásnak, a nevetésnek, a zenének és mindannak, ami a testet – lelket – szellemet építi. Programjaik ezért nem nélkülözik a szórakozást, kacagást, kikapcsolódást.

Hamarosan elindul a regisztráció a REFISZ nagy nyári táborára is, melyet minden évben Balatonszárszón rendezünk meg a 14-25 éves fiatalok számára. A reformáció emlékévének jegyében idén a megújulás lesz a témánk.

A program főbb pontjai a közös áhítatok, a témával kapcsolatos főelőadás, a csoportbeszélgetések, a műhelyek és a dicsőítés. A hét alapvető célja, hogy lelki felöltődést nyújtson a fiataloknak, illetve segítsen őket szolgálatra buzdítani és integrálódni a helyi gyülekezetek életébe.

Időpont: augusztus 7-12.

Helyszín: Soli Deo Gloria Családi Hotel és Konferencia-központ

A 2016-os tábor élménybeszámolója ezen a linken olvasható.

Bővebb információ

ELŐRE IS SZÉP NYARAT KÍVÁNUNK!

2 hozzászólás

 • A Speak out táborban tanult meg aktívan beszélni a barátnőm nagyfia angolul 3-szor is volt, elküldtem a kimondottan táborba menni egyáltalán nem szerető 16 éves fiamat és eszméletlen élmény volt neki anyanyelvi amerikaiakkal angolul beszélni és a nagyon sok szuper program is. Ő, aki totál táborellenes most kérte, hogy mehessen másodszor is! életre szólóbarátságok is születnek Keszthelyen, köszönjük.

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

%d bloggers like this: