sticky-logo

Konrád-Gyémánt Tímea

Sziasztok!

34 éves vagyok, szállodai recepciósként dolgozom, amit nagyon szeretek, mert szívesen ismerkedek emberekkel a világ különböző pontjairól. A színes kultúrák a munkahelyemre jönnek, így ki se kell tennem a lábam, hogy számomra idegen szokásokkal, hagyományokkal találkozhassanak. Szeretek emberekkel foglalkozni, segíteni nekik, és a problémákat minél hatékonyabban megoldani. Idén nagy változás jött az életünkbe, egy gyermekkel áldott meg minket az Úr, így jelenleg otthon vagyok a kisfiunkkal, aki Isten csodálatos ajándéka.

Mivel mindig is szerettem olvasni és fogalmazni, valamint szívemen viselem mások életét, ezért amikor megtaláltam a Bella Girl Magazin oldalát, nagyon megörültem, hogy részese lehetek ennek a szuper csapatnak!

Remélem, hogy cikkeim az olvasóknak hasznos, érdekes pillanatokat adnak, s ezáltal én is hozzájárulhatok, hogy az igaz, Isten szerinti értékek egyre nagyobb jelentőséget kapjanak, amelyek segítenek eligazodni a mindennapi élet izgalmas és kihívásokkal teli útjain. Jézus által új életem van, és vágyam, hogy az ő szeretetét minél többen megtapasztalják, akár az én írásaimon keresztül is.

Fontos rész: Jézus által új életem van, és vágyam, hogy az ő szeretetét minél többen megtapasztalják, akár az én írásaimon keresztül is.

 

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://bellagirlmagazin.hu 300 1