sticky-logo

Csatári Fanni

Csatári Fanni vagyok, negyedéves tanár szakos hallgató a Debreceni Egyetemen, és amatőr szózsonglőr. A Bella Girl Magazinba még gimnáziumi éveim elején kerültem, s ahogyan most visszakerestem az akkori bemutatkozó szövegemet, mosolyognom kellett. Nagyon sok mindent megosztottam magamból, az istenkapcsolatomból a magazin lapjain az elmúlt évek során. Hol nyomtatott, hol online formában jelennek meg soraim, de mindig nagy áldásnak, ajándéknak tekintem, hogy írhatok. Hiszem, hogy nem magamtól jönnek ezek a gondolatok, van az írásban egy vonóval a Szentlélekből is- vagy lehetőség szerint minél több vonóval.

Szívesen tanulok idegen nyelveket, érdekelnek a spanyol, a horvát nyelvek és a jelnyelv, jelenleg pedig angol-német tanári szakon tanulok. Évekkel ezelőtt azt írtam a bemutatkozómban, hogy pszichológiával szeretnék foglalkozni a jövőben, s ezekről a témákról írok itt a magazinban is, de az Úristen csavart egyet a sztorin, és végül pedagógia szakra kerültem. De azért én még mindig írok pszichológiai témákról… is. Meg mindenről, ami szembe jön az életemben.

Fiatal felnőttként keresem az utamat a nagyvilágban, próbálom megtalálni az egyensúlyt, a válaszaimat a kérdéseimre, formálódni és gyógyulni, mindezt Isten kezébe kapaszkodva. Aztán ez mikor, hogy sikerül. Szabadidőmben, ha lenne, szívesen olvasnék… na jó. Tehát szívesen olvasok regényeket, verseket mindhárom beszélt nyelvemen vagy sorozatokat nézek. Nagyon szeretek fotózni és énekelni, élvezem a természetben töltött időt, azt meg különösen, ha a családommal, barátaimmal vagy a párommal tölthetek minőségi időt. 

 

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://bellagirlmagazin.hu 300 1