sticky-logo

Hajducsi Jessica

A nevem Jessi, 18 éves vagyok, diák, épp a 12. osztályt fogom végezni. Remélhetőleg ősztől óvó- és tanítóképző egyetemre fogok tovább menni.

Ebből is látszik egy fontos tény rólam, hogy nagyon szeretem a gyerekeket. A magazinnal még tini korom elején találkoztam 14 évesen. Mivel nagyon szeretek olvasni, öröm volt számomra hogy a kezemben forgathatok egy fiatal lányoknak szóló keresztény magazint, ami segít a mindennapjaimban. Szerintem ez tényleg egy hiánypótló magazin. Emellett Anna Youtube videóit is rendszeresen néztem, van amit többször, akár házimunka közben, mert rengeteget épültem általuk. Nikivel 2023-ban beszéltem először és akkor kerültem be az önkéntes írói csapatba, ahol új barátokra találtam. Nagyon örültem a lehetőségnek, mert Isten a szívemre helyezte elhívásként, hogy foglalkozzak a tini lányokkal átadva nekik azt, amit én is kaptam Istentől és mindig is nagyon szerettem írni. 

Ezek mellett nagyon szeretek fotókat készíteni, kézimunkázni. Egy kis üzenet amit vigyél el magaddal és építsd be a mindennapjaidba: Legyél Jézus mosolya!

 

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://bellagirlmagazin.hu 300 1