sticky-logo

Benedek Rákhel – Mirjám

Már gyermekkoromban találkoztam az Úr Jézussal, de úgy igazán hat évvel ezelőtt lettem az Övé, az Ő megváltott gyermeke, báránykája. Azóta foglalkoztat Isten terve az életemre nézve, annak a szolgálati területnek a megtalálása, ahol Ő szeretne látni engem. 

A Bella Girl Magazinnal tiniként találkoztam, először a videókat nézegettük a barátnőimmel együtt, majd a cikkeket is szívesen olvasgattam. Az eszembe se jutott, hogy egyszer majd én is részt veszek benne, íróként. Hisz egyrészt Erdélyben éltem, másrészt azt hittem, hogy ide csak a legkülönbek írhatnak. Amikor három éve szembejött velem a felhívás, hogy szükség van önkéntesekre, akik írás vagy szerkesztés terén be tudnának segíteni a Bella Girl munkájába, azonnal elkezdtem megfogalmazni felkérésükre a választ. Nagyon szerettem volna szolgálni, s az Úr az írást kezdte egyre jobban a szívemre helyezni. Amikor kiderült, hogy nem csak „felvettek”, hanem most pont nagy szükség van az új cikkekre, el voltam szállva a boldogságtól. Vajon tényleg így hallgatja meg Isten az imáimat s így ad szolgálati lehetőséget? 

Azóta egyetemista lettem Kolozsváron, a bölcsészeti tanszéken tanulok magyar—francia szakon. Ezért a lehetőségért nemcsak tanulás szempontjából vagyok hálás, hanem azért is, mert lelki szempontból is sok új dolgot mutatott meg az Úr ezáltal. Tanít arra, hogy amikor nincs miben reménykedni, akkor Benne bízhatok, de akkor se forduljak el tőle egy szempillantásra sem, ha úgy tűnik, jól haladnak a dolgok. Láthatom a közösség, a hívő társak, lelki barátnők által nyújtott áldásokat. Mérhetetlenül hálás vagyok a családomnak is, hogy támogatnak mind egyetem, mind a Bella Girl csapatában való szolgálatban. Szeretek olvasni, írni, de még jobban szeretném azt, hogy általam ismert Isten szólítson meg és bátorítson titeket is. Az Övé a dicsőség mindenért!

 

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://bellagirlmagazin.hu 300 1