sticky-logo

Tóth-Surányi Nikoletta

Sziasztok!
Tóth-Surányi Nikoletta vagyok, Bella Girl Magazin alapító-főszerkesztő, diplomás keresztény szemléletű coach, megoldásfókuszú gyermek-és kamaszcoach, Kids’s Skills Nagykövet és hivatalos Zumba Fitness oktató.

Az első két gyermekem megszületése és a hitre jutásom mind a magán-, mind a szakmai életemben teljes pálfordulást hozott. 2008. október 31-én, 28 évesen tiszta szívvel megvallottam, hogy JÉZUS KRISZTUS TULAJDONA VAGYOK.

Az elmúlt években egyéni és csoportos gyermek-és kamaszcoaching foglalkozásaim alatt egyre jobban erősödött bennem a vágy, hogy az alkalmaimon résztvevő gyermekeknek beszéljek Jézus Krisztusról. Felismertem, hogy több vagyok, mint egy gyermek coach… Éppen ezért idén ősz óta Sárospataki Református Főiskola Katekéta szakán folytatom tanulmányaimat annak reményében, hogy olyan tudásra tegyek szert, mely további áldást jelent a szolgálatomban.

Ahogy az ősegyház szolgálatában a katekéta volt az a személy, aki visszhangozta a népnek, ki Jézus Krisztus és mit jelent Jézust követni, úgy szeretném ezt tenni én is minél több fiatal életében az alapítványi szolgálatomon keresztül is.

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://bellagirlmagazin.hu 300 1