sticky-logo
BELLA GIRL TERJESZTŐ CSOPORT

BELLA GIRL TERJESZTŐ CSOPORT

 TERJESZTÉS

Szemben a korábbi értékesítési koncepcióval, a jövőben megjelenő összes kiadványunkat INGYENESEN kívánjuk terjeszteni!!!!

Hisszük, hogy ezek a kiadványaink nem csak számunkra bírnak felbecsülhetetlen, mennyei értékkel, hanem azoknak is akik terjeszteni és olvasni fogják.  Éppen ezért különösen fontos számunkra, hogy olyan hívő nők és férfiak terjesszék a kiadványokat, akiknek hozzánk hasonlóan szívügyük a mai tinilányok és fiatal nők sorsa, és az igaz női értékek képviselete a médiában.

Az eddigi tapasztalataink is alátámasztották, hogy amikor személyesen szólunk és lelkesen bemutatjuk a lapot iskolában vagy barátaink körében, gyülekezeti alkalmakkor vagy ifjúsági, női rendezvényeken, annak van a legnagyobb hatása.

Ha Te is szívesen vállalod, hogy személyesen terjeszted a Bella Girl Magazint, kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot, s 48 órán belül e-mailben felveszem veled a kapcsolatot.

  Az Adatkezelési Tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

  ADOMÁNYOZÁS a Bella Girl SZERELEM Különszám megjelenéséért!

  Első körben  2023. nyarán szeretnénk minél több példányszámban INGYENESEN megjelentetni a Bella Girl SZERELEM Különszámot. A kiadványunk nyomdai, grafikai és terjesztési költségeinek a finanszírozásához pénzbeli támogatásokra van szükségünk.

  Örömmel és hálás szívvel fogadjuk magánszemélyek és cégek felajánlását!

  Adományozási lehetőség UTALÁSSAL az Igaz Női Értékekért Alapítvány részére:

  Számlaszám:  10401282-50526978-67851001 ( K&H Bank)

  Közlemény: Bella Girl SZERELEM Különszám

  15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://bellagirlmagazin.hu 300 1