Test+lélek

Névre szóló ajándékok

Előfordult már veled, hogy más emberek életútját látva bele akartad erőltetni a sajátodat egy olyan – vagy legalábbis nagyon hasonló – formába? Nem nagyon vetted figyelembe, hogy mások a körülmények, egyszerűen úgy akartad magadnak, ahogy annak a másiknak van. Mint amikor valakin jól áll egy bizonyos színű és szabású ruha, ezért te meg akarod szerezni magadnak. Kifizetsz sok pénzt, felveszed, és mégse jó valami…

Nekem sokszor felcsillant a szemem, amikor láttam mintacsaládokat, mesebeli apukákat, gyülekezetben szövődött szerelmeket, valóravált álmokat, pimaszul fiatal kétdiplomás lányokat, és olyan életeket, amelyekről kicsi korom óta álmodtam. A megtérésem után pedig méginkább vágytam ezekre, hiszen Krisztusban ezek a célok valóságosan elérhetőek lettek, és tudtam, hogy Isten nagy dolgokkal akar meglepni, hiszen ismeri a szívem kívánságait. 

Nem sokat gondolkodtam a saját tehetségemen, helyzetemen és hátteremen. Pedig a születésemkor bizonyos körülményeket és bizonyos felszerelést eleve megkaptam. Egyedi és különleges ajándékokat, amik azzá tesznek, aki vagyok. Isten rád és rám bízta, hogy ezekkel a kincsekkel mit kezdünk. Mindannyiunknak más úton-módon teljesülnek be a maga ígéretei, és ezekkel kell a lehető legjobban sáfárkodni.

A teljes cikk a nyomtatott Bella Girl Magazinunk negyedik számában olvasható. IDE kattintva a nyomtatott magazin előfizethető és a korábbi lapszám megrendelhető.

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

RENDELD MEG MOST!
%d blogger ezt szereti: