Szépség és divat

Egyszerű lépések a szép szemöldökért

szemöldökszedés

Szemöldökszedéssel kezdünk, majd profi szintre jutunk gyantázásból, ami forradalmi gondolatokhoz vezet a szemöldökigazításról… Ne aggódj, ez egy elég széles világ egy pár szemöldöknek! Itt találsz néhány tippet ahhoz, hogy hogyan tedd rendbe a szemöldököd.

Azt mondják, a szemöldök keretezi az arcot, és képes megváltoztatni a kinézeted, szóval ne hagyd csak úgy magára! Én leszek az első, aki bevallja, ha túlszedtem, túlságosan kihúztam és teljesen túltöltöttem, de szerintem (csak szerintem!), végül is megértettem, hogyan érhetem el, hogy úgy nézzen ki, ahogy kéne, hogy kinézzen.

Ne értsetek félre! Az egyáltalán nem a nőiesség bukása, ha úgy döntesz, hogy nem formázod a szemöldöködet! Néhányunknál az bátrabb döntés, ha úgy hagyjuk őket. A természetes szépség soha nem megy ki a divatból.

Mindenesetre itt van néhány tipp, ha mégis úgy döntesz, hogy megnyerő szemöldököt szeretnél.

Első lépés

Vállald fel a korlátaidat, és nézz velük szembe! Nincs ötleted arra, hogyan kezd el kiszedni a szemöldököd? Nagyon sok YouTube videó, és “Hogyan csináljam” blog van a témában, de még így is megeshet, hogy nincs meg a magabiztosságod ahhoz, hogy egyedül kiszedd magadnak a szemöldököd. Ha nem tudod, mit csinálsz, inkább ne csináld! Ugyanis ha túlságosan kiszeded a szemöldököd, nagyon nehezen nő vissza.

Kérj meg inkább valakit, aki tudja, mit csinál, hogy tegye rendbe neked is! Félelemmel vegyes tisztelettel nézem azokat a lányokat, akik győzik cérnával a szemöldökük megigazítását. Egy igazi profi követni fogja a szemöldököd természetes vonalát, és nem változtatja meg azt semmilyen módon. Ha alapból olyan természetesen erős szemöldököd van, mint Cara Delevingné-nek, hiába mész be egy kozmetikushoz, és kérsz gyengéd Taylor Swift-es szemöldököt… ez nem fog működni.

Ha szép szemöldököt szeretnél, az első lépés az, hogy ismerd a színed, az alakod és az egyéniséged.

Második lépés

Én a természetes smink híve vagyok. Ez az úgynevezett “semmi smink” smink! Szeretek felvinni a szemöldökcsontra (rögtön a szemöldököd alatt) egy kis világosítót, hogy a szemöldökömet szebbé varázsoljam. Ha szükséges kitölteni őket, akkor ehhez felszínesen egy kis szemöldökpúdert használok. Ez sokkal finomabb, mint a ceruza, és egy kis kiélezett ecsettel könnyen használható. Bevallom, kicsit csalok, mert olyan szemöldökpúdert használok, ami sablonnal együtt van. Így igaz. Egy sablon! Csak egyszerűen ráhelyezem a sablont a szemöldökömre, és befestem. Ennyire egyszerű.

Díszítsd ki!

Különleges alkalmakkor, amikor a fények haloványak, a kamerák felvillannak, és nagy színpadok várnak rád, érdemes megmutatnod, amid van. Szóval kezeld a szemöldököd ugyanúgy, mint ahogy napközben szoktad, de sötétítsd be egy kicsit jobban, mint máskor, így nem fog a fények alatt elmosódni. Lehet, hogy azt gondolod, eltitkolok előled valamit, de ez tényleg csak ennyi! Ne felejtsd el, hogy – hacsak nem mész Angry Birds-ös jelmezben, a kevesebb több!

Legyen jókedvetek!

Írta: ausztrál bella rae Magazin
Fordította: Sipos Dorka

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

%d blogger ezt szereti: