Ismerd meg a Bella Girl küldetését!

Kedves Bella Girl Olvasónk!

Isten hozott a Bella Girl online felületén!

Először is szívből örülünk a virtuális találkozásunknak. Bizonyára ott motoszkálnak benned a magazinnal kapcsolatos következő kérdések:

Mi a magazinnak a célja?

Milyen emberek “rejtőznek” a virtuális színfalak mögött, akik a cikkeket írják, szerkesztik….stb?

Maximálisan megértjük a kíváncsiságodat, és igyekszünk itt és most megadni a válaszokat.

A Bella Girl több,  mint egy online magazin: a páratlan női szépség, a keresztény értékek, és a célok szószólója. 

Hét évvel ezelőtt egy ausztrál fiatal nő szívében született meg egy tinilányoknak szóló magazin elindításának a gondolata. A teljes történetet IDE kattintva olvashatod el. Nem csak a kenguruk földjén élnek nagy álmodozók, hanem idehaza is,  ezért az ausztrál bella rae Magazin magyarországi testvéreként 2016. áprilisában indult útjára hiánypótló kezdeményezésként az online Bella Girl Magazin.

Legfőbb vágyunk, hogy mindennapi témákról és nem mindennapi történetekről szóló cikkeken keresztül inspirálhassunk, miközben végig arra bátorítunk, hogy megtaláld az igazi énedet – az identitásodat, céljaidat, értékeidet – azt, amilyennek Teremtőd alkotott, és nem azt, amilyennek a média vagy a téged körülvevő emberek szerint lenned kéne!

A Bella Girl CSAPATA olyan szenvedélyes és elkötelezett élő hitű keresztény nőkből áll, akiknek  szívügyük a fiatal lányok és a nők sorsa.  Sokfélék vagyunk személyiségünkben, korunkban, származásunkban, foglalkozásunkban, felekezeti hovatartozásunkban, de mégis egyek vagyunk az elhívásunkban. 

Mindannyian megjártunk mélységeket és magaslatokat egyaránt, és itt az online Bella Girl felületén mint szerető, gondoskodó  nővéredként szeretnénk veled lenni a mindennapokban, s egy rendkívüli kalandos utazásra invitálunk.

Garantáljuk, hogy cikkeink stílusát és hangvételét nem fedi be  kioktató vallásos máz.  A Bella Girl nem egy hittérítő magazin, hanem egy hiánypótló alternatíva a média világában.

Szívesen beszélgetünk divatról, utazásról, kapcsolatokról, szerelemről, pénzügyekről és kultúráról. Nem szeretnénk a rázósabb témákat sem kihagyni, mint például iskolai nehézségek, szexualitás, étkezési rendellenesség, szorongás és kapcsolati problémák. 

Fontos a komoly témákról is beszélnünk, és tudnod kell, hogy nem vagy egyedül a gondjaiddal. Mindenkinek vannak nehéz időszakai és mindannyiunknak szüksége van támogatásra, hogy bátrak lehessünk, és bölcs döntéseket hozzunk.

Folyamatosan keresünk tehetséges fiatal lányokat, hogy írjanak, rajzoljanak, fotózzanak és alkossanak vagy osszák meg történetüket. Ha van egy sztorid, amivel bátorítani tudod a támogatást remélő olvasóinkat, hogyan tehetik jobbá az életüket, oszd meg velünk!

Reméljük, izgalmasnak találod majd a Bella Girlt és rendszeres olvasóink között üdvözölhetünk!

Szeretettel: 

A Bella Girl csapat nevében: 

Tóth-Surányi Nikoletta főszerkesztő, aki mindig is mert és mer nagyokat álmodni, mert hisz abban, hogy Istennel minden lehetséges.